Chcete připravit rychlou večeři, ale nemáte inspiraci? Ravioly vám vždycky vytrhnou trn z paty, protože jsou bleskově hotové, syté a vynikající. Chcete-li je tentokrát trochu obměnit, zkuste ja zepéct!
Suroviny
ravioli
250
g
náplň podle vaší chuti
mražený hrášek
100
g
baby špenát
100
g
nasekaný
vývar zeleninový
200
ml
horký
krémový sýr
4
PL
čerstvý smetanový sýr typu Lučina
citron
1
ks
šťáva i kůra
parmazán
50
g
nastrouhaný najemno
sůl
pepř
čerstvě mletý
Postup
1
Rozehřejte troubu na 200 °C (horkovzdušnou na 180 °C). Ravioly rozložte do zapékací nádoby, posypte hráškem a špenátem. V nádobě s hubičkou vyšlehejte společně horký vývar, krémový sýr, citronovou šťávu a kůru a polovinu parmazánu. Osolte, opepřete a nalijte na ravioly, přikryjte alobalem a 10 minut pečte.
2
Sundejte alobal, pak posypte zbývajícím parmazánem a vraťte ještě na 5 minut do trouby. Poté podávejte.
Fotografie a recept převzaty z Olive Magazine/Immediate Media.