Kuchařky Apetit Vína Apetit
Menu
Přihlašení
Uživatelské jméno
Heslo

Řecký salát

Prázdninová příloha

Vydání: 2013/9
Autor:
Hodnocení:
2 (hlasy)
Náročnost: Velmi snadné
Počet porcí: Pro 4 osoby
Doba přípravy: Do 20 minut
P
Salát Řecká

Ingredience

    • 4 velká rajčata
    • 1 okurka, oloupaná
    • 1/2 červené cibule, na menší kousky
    • sýr feta (cca 85 g)
    • 16 oliv kalamata
    • 1 lžička sušeného oregana
    • 4 lžíce řeckého olivového oleje
    • chléb pita k podávání

Příprava jídla

Nakrájejte 4 velká rajčata, 1 okurku, oloupanou, a 1/2 červené cibule na menší kousky. Na kousky nakrájejte i sýr feta (cca 85 g). Vše vložte do mísy, přidejte 16 oliv kalamata, 1 lžičku sušeného oregana a 4 lžíce řeckého olivového oleje. Lehce promíchejte a podávejte s chlebem pita.

Vepřové souvlaki

„Pohodovou atmosféru řeckých ostrovů a typické tzatziky si budu na zahradě u grilu vychutnávat tak dlouho, jak jen to...
Nahlásit chybu v receptu

Přidat komentář