Nová registrace Zapomenuté heslo

Velmi snadné
< 20 min
5,0 (7x)
8. 12. 2015
Řecký salát


Velmi snadné
< 20 min
5,0 (7x)

Prázdninová příloha


Nezhasínat obrazovku

Suroviny

Pro 4 osoby

Nezhasínat obrazovku

Suroviny

Pro 4 osoby

Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu

Chybí vám suroviny?

Další recepty níže

Nutriční hodnoty

Na recept

  • Energie 3132 kcal
  • Bílkoviny 30 g
  • Sacharidy 28 g
  • Tuky 297 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

Autor: Redakce Apetit , z vydání Apetit 2013/9

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:

Hodnocení

5,0/5

Hodnocení receptu

5,0/5
(7 hlasů)
5
4
3
2
1

Sdílet

Časopis

Recept je z vydání:

Apetit 2013/9

Snídaně & svačinyDezerty babího létaJídla z mrazákuVzpomínky na prázdniny

Související články

shutterstock_2166019281.jpg

Saturejka: Málo známá bylinka s intenzivní chutí a všestrannými možnostmi. Využíváte ji naplno?

Saturejka patří k tradičním bylinkám, které si své místo našly nejen v kuchyni, ale i v lidovém léčitelství. Jsou jí desítky druhů – od jednoletých bylin až po trvalky – přičemž v českých zahradách se nejčastěji pěstuje saturejka zahradní a horská. Vyniká lehce pepřovou chutí a silnou vůní, která se po usušení ještě zvýrazňuje. Poradíme, kdy ji sázet, jak ji pěstovat i jak ji nejlépe využít v kuchyni.