Nová registrace Zapomenuté heslo

Velmi snadné
> 60 min
5,0 (7x)
18. 7. 2014
Rudá záře
Apetit
Rudá záře
Apetit


Velmi snadné
> 60 min
5,0 (7x)

Osvěžující a plná šťavnatého ovoce.


Nezhasínat obrazovku

Suroviny

6

Nezhasínat obrazovku

Suroviny

6

Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu

Chybí vám suroviny?

Další recepty níže

Nutriční hodnoty

Na 1 porci

  • Energie 128.5 kcal
  • Bílkoviny 0.33 g
  • Sacharidy 7.5 g
  • Tuky 0 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

Autor: Redakce Apetit , z vydání Apetit 2009/7

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:

Hodnocení

5,0/5

Hodnocení receptu

5,0/5
(7 hlasů)
5
4
3
2
1

Sdílet

Recept je součástí kolekce

Časopis

Recept je z vydání:

Apetit 2009/7

Související články

shutterstock_2166019281.jpg

Saturejka: Málo známá bylinka s intenzivní chutí a všestrannými možnostmi. Využíváte ji naplno?

Saturejka patří k tradičním bylinkám, které si své místo našly nejen v kuchyni, ale i v lidovém léčitelství. Jsou jí desítky druhů – od jednoletých bylin až po trvalky – přičemž v českých zahradách se nejčastěji pěstuje saturejka zahradní a horská. Vyniká lehce pepřovou chutí a silnou vůní, která se po usušení ještě zvýrazňuje. Poradíme, kdy ji sázet, jak ji pěstovat i jak ji nejlépe využít v kuchyni.