0

Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo

Ryba v balíčku

Ryba v balíčku

1.5 / 5. Počet hodnocení: 2
Do hodiny Snadné 2

Nutriční hodnoty (celý recept)

Energie 525 kcal
Bílkoviny 35 g
Sacharidy 7 g
Tuky 37 g
Vláknina 1 g
Uvedené kalorické hodnoty pokrmů jsou pouze orientační a vychází z průměrných hodnot jednotlivých surovin.

Dejte si nejlepšího pstruha – rychle a pohodlně!

Suroviny

ryba 2 ks
pstruh
máslo 25 g
kopr 2 PL
sekaný
citron 1 ks
na kolečka
sůl
pepř

1 Troubu zahřejte na 220 °C. Z pečicího papíru vystřihněte dvě kola o průměru 40 cm. Každé přeložte napůl. Ryby po straně nařízněte několika zářezy až k páteři a dejte stranou.

2 Máslo rozehřejte na pánvičce, vsypte kopr, osolte a opepřete. Ryby vložte do přeložených papírů, okolo rozložte citron a vše zakápněte koprovým máslem. Balíčky uzavřete.

3 Položte na plech a dvanáct minut pečte v předehřáté troubě. Ověřte, zda je ryba propečená: do masa vpíchněte přes papír špejli, ponechte patnáct vteřin a pak zkuste, jestli je špička horká.

Apetit magazín

STORY
Jak udržet jídlo (i kuchyni) v suchu a čistu?

Jak udržet jídlo (i kuchyni) v suchu a čistu?

Kuchyně je jádro domácnosti. Nejenže v ní vznikají veškeré dobroty pro vaše nejmilejší, ale také v ní trávíte poměrně dost času. Aby byl efektivní a veškerá příprava jídla šla doslova od ruky, je potřeba mít ty správné kousky. ...
Jak připravit nejdokonalejší rýžový nákyp
  • Tipy a triky

Jak připravit nejdokonalejší rýžový nákyp

Pomůžeme vám zahnat vzpomínku na nepopulární nákyp ze školní jídelny. Rýžový nákyp podle našeho návodu je krásně vláčný a nadýchaný. Zkrátka takový, že ho klidně můžete servírovat jako dezert, když přijde návštěva. ...

Obchod Apetit