Nová registrace Zapomenuté heslo

Velmi snadné
< 20 min
4,8 (6x)
13. 2. 2015
Rybí balíčky s citronovo-křenovým máslem


Velmi snadné
< 20 min
4,8 (6x)

Jemná ryba krásně kontrastuje s ochucenou máslovou šťávou. Kromě chuti oceníte třeba i to, že celý pokrm můžete připravit v jedné míse v mikrovlnné troubě.

 


Nezhasínat obrazovku

Suroviny

4

Nezhasínat obrazovku

Suroviny

4

Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu

Chybí vám suroviny?

Další recepty níže

Nutriční hodnoty

Na 1 porci

  • Energie 164.5 kcal
  • Bílkoviny 15.75 g
  • Sacharidy 2.75 g
  • Tuky 9.5 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

Autor: Redakce Apetit , z vydání Apetit 2014/2

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:

Hodnocení

4,8/5

Hodnocení receptu

4,8/5
(6 hlasů)
5
4
3
2
1

Sdílet

    • Gril Rohnson R-250
    • 1279 Kč 1599 Kč
    • -20 %
    • Koupit
    • Zmrzlinovač Ariete Party Time Ice Cream ART 643
    • 1199 Kč 1599 Kč
    • -25 %
    • Koupit
    • Mobilní klimatizace ETA Freezy 1578 90000
    • 6399 Kč 7999 Kč
    • -20 %
    • Koupit
    • Pákový kávovar SAGE BES875BSS
    • 12472 Kč 15590 Kč
    • -20 %
    • Koupit
    • Mobilní klimatizace ETA Fresco 0578 90000
    • 5599 Kč 6999 Kč
    • -20 %
    • Koupit
    • Gril ETA Vital 1162 90000
    • 1039 Kč 1299 Kč
    • -20 %
    • Koupit
    • Ochlazovač vzduchu ETA Frost 2568 90000
    • 1759 Kč 2199 Kč
    • -20 %
    • Koupit
    • Ventilátor sloupový Rohnson R-8110 EcoFlow
    • 2399 Kč 2999 Kč
    • -20 %
    • Koupit
    • Gril Rohnson R-2114
    • 559 Kč 699 Kč
    • -20 %
    • Koupit

Recept je součástí kolekce

Časopis

Recept je z vydání:

Apetit 2014/2

Thajsko na talířiSólo pro pašíkaSladký ValentýnRecepty jako křen

Související články

Zapečená uzená ryba na smetaně s brambůrkami

Bacalhau: ryba, kterou miluje celé Portugalsko

Když se v portugalské restauraci nebo místních zeptáte, které jídlo byste určitě měli ochutnat, nejspíš zazní, že bacalhau. Bacalhau znamená v portugalštině ‚treska‘, v gastronomickém smyslu však Portugalci tímto výrazem označují tresku nasolenou a sušenou. Čerstvou rybu bez soli hledejte v Portugalsku pod názvem ‚bacalhau fresca‘.