Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo

Recepty s tmavým chlebem

Tmavý chléb je vyrobený z mouky s vysokým obsahem celých zrn a obilovin, což dává chlebu tmavou barvu a bohatou chutí. Tmavé chleby jsou více výživné a obsahují více vlákniny, minerálů a vitamínů ve srovnání s běžnými bílými chleby. Můžou mít tvar klasického bochníku, ale existují i ve variantě toustového chleba. Dají se péct v troubě i v domácí pekárně. 

...

 

  • Tmavý chleba se připravuje z různých typů obilovin, například z celozrnné pšeničné, žitné, ječné nebo ovesné mouky.
  • Těsto může být méně elastické než těsto na bílý chleba a vyžadovat delší dobu kynutí a kvašení.
  • I tmavý chleba může obsahovat také semínka, ořechy nebo sušené ovoce.

Celý popis

Obchod Apetit

Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč