Milujete smaženou rýži z asijských bister? Snadno a rychle ji zvládnete připravit i doma! Orientální smažená rýže s vejcem plnohodnotně zastoupí hlavní jídlo, ale můžete ji servírovat také jako rýžovou přílohu nejen k asijským pokrmům. Navíc je to super tip, jak zpracovat zbylou rýži od oběda a připravit z ní jednoduchou a chutnou bezmasou večeři. Smažená rýže je zkrátka jídlo mnoha tváří a využití.
Suroviny
4
Suroviny
4
Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu Zkopírováno
Chybí vám suroviny?
Další recepty nížeNutriční hodnoty
Na 1 porci
- Energie 548.25 kcal
- Bílkoviny 34.75 g
- Sacharidy 53 g
- Tuky 20.25 g
Postup přípravy
Autor: Redakce Apetit , z vydání Apetit 2004/11
Přidat hodnocení
Hodnocení
4,0/5Vytisknout
Sdílet
Recept je součástí kolekce

Recept je z vydání:
Apetit 2004/11
Listopad 2004