Nová registrace Zapomenuté heslo

Velmi snadné
< 30 min
4,0 (40x)
18. 7. 2014
Orientální smažená rýže s vejcem
Obi Onyeador/Unsplash
Orientální smažená rýže s vejcem
Obi Onyeador/Unsplash


Velmi snadné
< 30 min
4,0 (40x)

Milujete smaženou rýži z asijských bister? Snadno a rychle ji zvládnete připravit i doma! Orientální smažená rýže s vejcem plnohodnotně zastoupí hlavní jídlo, ale můžete ji servírovat také jako rýžovou přílohu nejen k asijským pokrmům. Navíc je to super tip, jak zpracovat zbylou rýži od oběda a připravit z ní jednoduchou a chutnou bezmasou večeři. Smažená rýže je zkrátka jídlo mnoha tváří a využití.


Nezhasínat obrazovku

Suroviny

4

Nezhasínat obrazovku

Suroviny

4

Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu

Chybí vám suroviny?

Další recepty níže

Nutriční hodnoty

Na 1 porci

  • Energie 548.25 kcal
  • Bílkoviny 34.75 g
  • Sacharidy 53 g
  • Tuky 20.25 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

Autor: Redakce Apetit , z vydání Apetit 2004/11

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:

Hodnocení

4,0/5

Hodnocení receptu

4,0/5
(40 hlasů)
5
4
3
2
1

Sdílet

Recept je součástí kolekce

Časopis

Recept je z vydání:

Apetit 2004/11

Listopad 2004