Bocconcini jsou malé kuličky mozzarelly, které jsou jako stvořené do salátů. Jemná smetanová chuť sýra si s melounem skvěle rozumí, bylinky dodají další chuťový rozměr a chilli zase správný říz.
Suroviny
Pro 4 osoby
Suroviny
Pro 4 osoby
Na zálivku
Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu Zkopírováno
Chybí vám suroviny?
Další recepty nížeNutriční hodnoty
Na recept
- Energie 1063 kcal
- Bílkoviny 47 g
- Sacharidy 33 g
- Tuky 78 g
Postup přípravy
Autor: redakce Apetitu, z vydání Apetit 2020/8
Přidat hodnocení
Hodnocení
1,0/5Vytisknout
Sdílet

Recept je z vydání:
Apetit 2020/8
Vydejte se se srpnovým Apetitem, který vychází 15. 7., na sluncem zalitou gastronomickou cestu po starém kontinentě! Chvilku můžete strávit v Itálii a dosyta si vychutnat tamní nepřekonatelné sýry, těstoviny či dezerty, poté se přenést na pláž a dopřát si všechny dary moře a nakonec objevit neopakovatelné kouzlo francouzského Bordeaux. Klidně ale můžete zůstat i v našich luzích a hájích a naplno si užít prázdninovou úrodu nebo se naučit několik úprav králíka. Inspirovat se můžete i venkovní kuchyní s otevřeným ohništěm nebo novou kuchařkou „Mami, dáš dobrotu“ plnou bezlepkových vegetariánských receptů pro celou rodinu. Apetit, napsáno s chutí. Srpnový Apetit si můžete objednat do schránky. Poštovné je ZDARMA!