Kombinace gorgonzoly, hrušek a ořechů skvěle funguje kdekoli – od salátů přes sendviče až po chléb, který je skvělý horký stejně jako studený.
Suroviny
Pro 4–6 osob
Suroviny
Pro 4–6 osob
Na chlebové těsto
Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu Zkopírováno
Chybí vám suroviny?
Další recepty nížeNutriční hodnoty
Na recept
- Energie 11831 kcal
- Bílkoviny 293 g
- Sacharidy 527 g
- Tuky 962 g
Postup přípravy
Autor: redakce Apetitu, z vydání Apetit 2020/8
Přidat hodnocení
Hodnocení
0,0/5Vytisknout
Sdílet

Recept je z vydání:
Apetit 2020/8
Vydejte se se srpnovým Apetitem, který vychází 15. 7., na sluncem zalitou gastronomickou cestu po starém kontinentě! Chvilku můžete strávit v Itálii a dosyta si vychutnat tamní nepřekonatelné sýry, těstoviny či dezerty, poté se přenést na pláž a dopřát si všechny dary moře a nakonec objevit neopakovatelné kouzlo francouzského Bordeaux. Klidně ale můžete zůstat i v našich luzích a hájích a naplno si užít prázdninovou úrodu nebo se naučit několik úprav králíka. Inspirovat se můžete i venkovní kuchyní s otevřeným ohništěm nebo novou kuchařkou „Mami, dáš dobrotu“ plnou bezlepkových vegetariánských receptů pro celou rodinu. Apetit, napsáno s chutí. Srpnový Apetit si můžete objednat do schránky. Poštovné je ZDARMA!