Nová registrace Zapomenuté heslo

Velmi snadné
< 20 min
2,7 (18x)
29. 9. 2014
Salát s cizrnou a lilkem


Velmi snadné
< 20 min
2,7 (18x)

Všechny chutě Středomoří na jednom talíři


Nezhasínat obrazovku
Pro 4 osoby
Nezhasínat obrazovku

Suroviny

Pro 4 osoby
Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu
Chybí vám suroviny? Další recepty níže
Nutriční hodnoty

Na recept

  • Energie 1980 kcal
  • Bílkoviny 84 g
  • Sacharidy 101 g
  • Tuky 127 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

Autor: Redakce Apetit , z vydání Apetit 2013/9

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:
Hodnocení 2,7/5

Hodnocení receptu

2,7/5
(18 hlasů)
5
4
3
2
1
Sdílet

Recept je součástí kolekce

Časopis

Recept je z vydání:

Apetit 2013/9

Snídaně & svačinyDezerty babího létaJídla z mrazákuVzpomínky na prázdniny

Související články

20251027_Povidloň_16x9_foto3.jpg

Tento koláč miluje celá rodina: Vyzkoušejte povidloň a 7 možností, jak ho připravit pokaždé jinak

Povidloň je dezert, který se neptá, jestli máte chuť na něco výjimečného – prostě vás dostane. Recept našich babiček znovu kraluje kuchyním a vrací se v plné slávě: s lehkým odpalovaným těstem, krémovým tvarohem a švestkovými povidly, které provoní celý dům. Zapomeňte na složité dorty, tuhle poctivou delikatesu si zamilujete pro její jednoduchost i dokonalou kombinaci chutí.