Nová registrace Zapomenuté heslo

Snadné
< 20 min
5,0 (5x)
18. 7. 2014
Salát s restovanou zeleninou a parmazánem
Apetit
Salát s restovanou zeleninou a parmazánem
Apetit


Snadné
< 20 min
5,0 (5x)

Tenhle salát zažene malý hlad nebo poslouží jako skvělá příloha k masu.


Nezhasínat obrazovku

Suroviny

4

Nezhasínat obrazovku

Suroviny

4

Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu

Chybí vám suroviny?

Další recepty níže

Nutriční hodnoty

Na 1 porci

  • Energie 146.75 kcal
  • Bílkoviny 5.5 g
  • Sacharidy 6.25 g
  • Tuky 10.5 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

Autor: redakce Apetitu, z vydání Apetit 2008/5

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:

Hodnocení

5,0/5

Hodnocení receptu

5,0/5
(5 hlasů)
5
4
3
2
1

Sdílet

Časopis

Recept je z vydání:

Apetit 2008/5

Květen 2008

Související články

Smažená kuřecí prsa s oblohou

Zeleninová obloha jako fenomén 80. a 90. let: Může za její vymizení slavný český kuchař?

Okurky a mrkve krájené vroubkatým nožem, společně s rajčetem nebo hromádkou kukuřice úhledně vyskládané na okraji talíře mohl ochutnat kdokoli, kdo si v devadesátých letech zašel na jídlo do restaurace. Pohled na zeleninovou oblohu, často v podobě zelného salátu, změnil až Zdeněk Pohlereich s pořadem Ano, šéfe! Jak ale doplnit oběd či večeři o zdravou porci vitaminů v moderním pojetí?