Kuchařky Apetit ČÍST ONLINE ČÍST KUCHAŘKY ONLINE DOPRAVA ZDARMA
Menu
Přihlašení
Uživatelské jméno
Heslo

Salát z červených brambor

Pro milovníky výrazných chutí

Vydání: 2008/12
Autor:
Hodnocení:
1 (hlas)
Náročnost: Velmi snadné
Počet porcí: Na 4 porce
Doba přípravy: Do 30 minut
P
Salát

Ingredience

    • 650 g drobných červených brambor, vydrhnutých
    • 100 g majonézy
    • 3 lžíce kefírového mléka
    • 1 lžíce dijonské hořčice
    • 1 lžíce hrubozrnné hořčice
    • 1 svazek kopru
    • 30 g řapíkového celeru
    • 1/2 červené cibule
    • 1 lžička soli
    • 1/2 lžičky čerstvě mletého pepře

Příprava jídla

1 650 g drobných červených brambor, vydrhnutých, uvařte v osolené vodě doměkka, cca 15 minut. Na zálivku prošlehejte: 100 g majonézy, 3 lžíce kefírového mléka, 1 lžíci dijonské hořčice, 1 lžíci hrubozrnné hořčice, 1 nasekaný svazek kopru (trochu odložte). Brambory nakrájejte na kousky a smíchejte s 30 g nasekaného řapíkového celeru, 1/2 červené cibule, na kostičky, a posypte 1 lžičkou soli a 1/2 lžičky čerstvě mletého pepře. Polijte zálivkou tak, aby vše pokryla; zbylou uložte do chladničky, bude-li třeba, přidáte ji do salátu později. Posypte zbylým koprem.

Nahlásit chybu v receptu

Ochutnejte také

Salát s jablky

Bramborový salát s kysaným zelím

Bramborový salát s okurkou

Bramborový salát s hruškami

Salát z opečených brambor

Bramborový salát s avokádem

Bramborový salát & ryba (2 v 1)

Vídeňský bramborový salát po židovsku

Domácí bramborový salát

REKLAMA

Přidat komentář