Nová registrace Zapomenuté heslo

Velmi snadné
> 60 min
4,2 (34x)
18. 7. 2014
Sirup z bezinkových květů
Apetit
Sirup z bezinkových květů
Apetit


Velmi snadné
> 60 min
4,2 (34x)

V Británii milují ‚elderflower cordial‘ pro jemnou a zároveň citrusově ostrou chuť. Díky tomu se hodí jak do osvěžujících šťáv, tak do různých koktejlů (výborně si rozumí s ginem). Sirup z bezinkových květů můžete s úspěchem také použít i do nákypů, pudinků, zapékaných dezertů, krémů, želé… i z omáčky k masu učiní pár kapek naprostý originál! Recept na bezinkový sirup připravíte bez vaření a věřte, že se u vás ve spíži rozhodně neztratí.


Nezhasínat obrazovku

Suroviny

4

Nezhasínat obrazovku

Suroviny

4

Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu

Chybí vám suroviny?

Další recepty níže

Nutriční hodnoty

Na 1 porci

  • Energie 1509 kcal
  • Bílkoviny 0 g
  • Sacharidy 376.5 g
  • Tuky 0 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

  1. Šťávu z květů černého bezu nemusíte jenom pít. Poslouží i jako skvělá aromatická surovina do dezertů, salátů i k masu Jak připravit domácí sirup, kolik cukru do něj potřebujete a jaké množství ovoce je potřeba

Autor: Redakce Apetit , z vydání Apetit 2006/6

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:

Hodnocení

4,2/5

Hodnocení receptu

4,2/5
(34 hlasů)
5
4
3
2
1

Sdílet

Recept je součástí kolekce

Časopis

Recept je z vydání:

Apetit 2006/6

Červen 2006