Pokud míváte v kuchyni horko, může vám těsto na skořicové rolky bleskově kynout. Pracujte proto rychle, je totiž důležité, aby těsto bylo při svinování ještě tenké. Ihned po upečení polijte skořicové rolky polevou a vychutnejte si je ještě vlažné, kdy se jejich skořicová vůně line místností.
Videorecept
Suroviny
Na 12 rolek
Suroviny
Na 12 rolek
Na polevu
Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu Zkopírováno
Chybí vám suroviny?
Další recepty nížeNutriční hodnoty
Na recept
- Energie 3030 kcal
- Bílkoviny 2 g
- Sacharidy 280 g
- Tuky 206 g
Postup přípravy
Autor: Redakce Apetit , z vydání Apetit 2013/9
Přidat hodnocení
Hodnocení
3,9/5Vytisknout
Sdílet
Recept je součástí kolekce

Recept je z vydání:
Apetit 2013/9
Snídaně & svačinyDezerty babího létaJídla z mrazákuVzpomínky na prázdniny