Nová registrace Zapomenuté heslo

Velmi snadné
< 20 min
4,2 (84x)
2. 2. 2016
Slaninový džem
Apetit
Slaninový džem
Apetit


Velmi snadné
< 20 min
4,2 (84x)

Pozor, takle kombinace cibulády a opečené slaniny je prudce návyková! Slaninový džem si vychutnejte namazaný na pečivu, nebo ho zamíchejte do uvařených těstovin, halušek, noků. Je to velmi chutná a výrazná pomazánka, která si také rozumí s plísňovými sýry.


Nezhasínat obrazovku

Suroviny

Na cca 6 skleniček po 200 ml

Nezhasínat obrazovku

Suroviny

Na cca 6 skleniček po 200 ml

Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu

Chybí vám suroviny?

Další recepty níže

Nutriční hodnoty

Na recept

  • Energie 4326 kcal
  • Bílkoviny 370 g
  • Sacharidy 340 g
  • Tuky 131 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

Autor: redakce Apetitu, z vydání Apetit 2015/2

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:

Hodnocení

4,2/5

Hodnocení receptu

4,2/5
(84 hlasů)
5
4
3
2
1

Sdílet

Časopis

Recept je z vydání:

Apetit 2015/2

Domácí klobáskyOběd na zahřátíDokonalé palačinkySnídaně pro dvaCibule & česnekKoblihy & spol.