Pozor, takle kombinace cibulády a opečené slaniny je prudce návyková! Slaninový džem si vychutnejte namazaný na pečivu, nebo ho zamíchejte do uvařených těstovin, halušek, noků. Je to velmi chutná a výrazná pomazánka, která si také rozumí s plísňovými sýry.
Suroviny
Na cca 6 skleniček po 200 ml
Suroviny
Na cca 6 skleniček po 200 ml
Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu Zkopírováno
Chybí vám suroviny?
Další recepty nížeNutriční hodnoty
Na recept
- Energie 4326 kcal
- Bílkoviny 370 g
- Sacharidy 340 g
- Tuky 131 g
Postup přípravy
Autor: redakce Apetitu, z vydání Apetit 2015/2
Přidat hodnocení
Hodnocení
4,2/5Vytisknout
Sdílet

Recept je z vydání:
Apetit 2015/2
Domácí klobáskyOběd na zahřátíDokonalé palačinkySnídaně pro dvaCibule & česnekKoblihy & spol.