Tuňáková pomazánka
Mít ve spíži tuňákovou konzervu se rozhodně vyplatí. Během chvilky z ní nachystáte zapečené těstoviny, neobvyklý bramborový nebo těstovinový salát, tuňákovou pizzu nebo tuňákovou pomazánku.
Naše luxusní tuňáková pomazánka počítá se sýrem cottage, kari kořením a kapary. Ale lze ji připravit i podobně jako klasickou rybičkovou pomazánku s tvarohem, vajíčkem a nakrájenou cibulkou. Tak který recept vyzkoušíte?
- Různě velké kousky tuňáka se prodávají ve vlastní šťávě nebo v oleji. V každém případě je třeba maso slít, aby pomazánka nebyla příliš řídká.
- Rybí maso spojte majonézou, čerstvým sýrem nebo máslem.
- Pomazánku namažte ji na plátek křupavé bagety, naneste na slane krekry, naplňte jí kanapky nebo servírujte jako dip s domácími grissini.
- Tuňáková pomazánka s kapary zase výborně vynikne na kulatých bagelech.
- Tuňáková pomazánka se zeleninou je skvělá do sendvičů, toustů i wrapů.
Zobrazit celý popis ›
Všechny kategorie článků
- Apetit
-
- Měsíčník
- 156 stran
- Aktuální číslo 6/2025
-
Časopis Apetit je psán s opravdovou chutí a je určen nové generaci žen a mužů, pro které je vaření spíše koníčkem a společenskou zábavou než nutnostíCelý popis
-
Náhled
-
- Pozvánka na Apetit piknik & oběd u babičky, jahody a letní večeře
-