Kynutý koláč s tvarohem a ovocem k létu a prázdninám zkrátka patří. Tentokrát jsme ovšem klasiku zkombinovali s ovocem lehce netradičním – angreštem. Navrch jsme přidali nadýchanou sněhovou čepici. Tenhle koláč zmizí dřív, než byste řekli švec!
Suroviny
Suroviny
Na těsto
Na náplň
Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu Zkopírováno
Chybí vám suroviny?
Další recepty nížeNutriční hodnoty
Na recept
- Energie 6303 kcal
- Bílkoviny 204 g
- Sacharidy 799 g
- Tuky 231 g
Postup přípravy
Autor: Redakce, z vydání Apetit 2022/7
Přidat hodnocení
Hodnocení
4,2/5Vytisknout
Sdílet

Recept je z vydání:
Apetit 2022/7
Červencový Apetit (v prodeji od 16. června) je tu a léto z něj doslova čiší. Slunce, pohoda, grilování na zahradě, moučníky z čerstvě natrhaného letního ovoce, nedělní oběd jako vystřižený z návštěvy u babičky… Už jste naladění na správnou prázdninovou notu? Navrch přidáme tipy na to, co nového připravit z jahod a na co využít stále trochu opomíjenou, ale velmi všestrannou polentu, inspiraci na jednoduché večeře, které budete vařit celý červenec, dipy jako stvořené na letní party a ledové kávy na osvěžení. Chybět nebudou ani recepty z dostupných ryb, které snadno seženete i v supermarketu. Nefalšovanou cestovní horečku ve vás zaručeně vzbudí gurmánská cesta na Zadar a ochutnávka z kuchařky S chutí Chorvatska. Apetit, napsáno s chutí.