„Tortilla patří mezi naše oblíbené recepty. Často ji dělám, když má přijít návštěva. Je sytá, ze základních surovin a neobyčejně dobrá,“ popisuje svůj oblíbený recept Kateřina Saint Germain (My Cooking Diary). Její slova musíme potvrdit, k přípravě španělské bramborové tortilly budete potřebovat jen 5 surovin a výsledek je vskutku lahodný.
Suroviny
Pro 3–4 osoby
Suroviny
Pro 3–4 osoby
Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu Zkopírováno
Chybí vám suroviny?
Další recepty nížeNutriční hodnoty
Na recept
- Energie 3604 kcal
- Bílkoviny 83 g
- Sacharidy 104 g
- Tuky 316 g
Postup přípravy
Autor: Redakce, z vydání Apetit 2021/5
Přidat hodnocení
Hodnocení
3,9/5Vytisknout
Sdílet
Recept je součástí kolekce

Recept je z vydání:
Apetit 2021/5
Rozkvetlé květnové číslo, které vychází už 15. 4., se nese v duchu májových lásek a oslav 17. narozenin Apetitu. Přijměte naše pozvání na slavnostní narozeninový oběd a ochutnejte naprosto dechberoucí chiffonový dort, který pro vás upekl sám Josef Maršálek. Své lásce připravte zamilované dezerty, které mohou svou sladkostí směle konkurovat polibkům pod rozkvetlou třešní, či delikátní pokrmy z bílého chřestu. Představíme vám také novou kuchařku Gordona Ramsaye či projekt Skromné jídlo první šéfredaktorky Apetitu Hanky Michopulu, jenž si klade za cíl pomoci samoživitelkám a samoživitelům, kteří jsou ve velmi nelehké situaci. Apetit, napsáno s chutí.