Nová registrace Zapomenuté heslo

Velmi snadné
< 60 min
3,9 (44x)
2. 5. 2022
 Španělská tortilla de patatas
Apetit
 Španělská tortilla de patatas
Apetit


Velmi snadné
< 60 min
3,9 (44x)

„Tortilla patří mezi naše oblíbené recepty. Často ji dělám, když má přijít návštěva. Je sytá, ze základních surovin a neobyčejně dobrá,“ popisuje svůj oblíbený recept Kateřina Saint Germain (My Cooking Diary). Její slova musíme potvrdit, k přípravě španělské bramborové tortilly budete potřebovat jen 5 surovin a výsledek je vskutku lahodný.


Nezhasínat obrazovku

Suroviny

Pro 3–4 osoby

Nezhasínat obrazovku

Suroviny

Pro 3–4 osoby

Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu

Chybí vám suroviny?

Další recepty níže

Nutriční hodnoty

Na recept

  • Energie 3604 kcal
  • Bílkoviny 83 g
  • Sacharidy 104 g
  • Tuky 316 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

Autor: Redakce, z vydání Apetit 2021/5

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:

Hodnocení

3,9/5

Hodnocení receptu

3,9/5
(44 hlasů)
5
4
3
2
1

Sdílet

Doporučujeme recept s videem

Dokonalá vaječná omeleta

Recept je součástí kolekce

Časopis

Recept je z vydání:

Apetit 2021/5

Rozkvetlé květnové číslo, které vychází už 15. 4., se nese v duchu májových lásek a oslav 17. narozenin Apetitu. Přijměte naše pozvání na slavnostní narozeninový oběd a ochutnejte naprosto dechberoucí chiffonový dort, který pro vás upekl sám Josef Maršálek. Své lásce připravte zamilované dezerty, které mohou svou sladkostí směle konkurovat polibkům pod rozkvetlou třešní, či delikátní pokrmy z bílého chřestu. Představíme vám také novou kuchařku Gordona Ramsaye či projekt Skromné jídlo první šéfredaktorky Apetitu Hanky Michopulu, jenž si klade za cíl pomoci samoživitelkám a samoživitelům, kteří jsou ve velmi nelehké situaci. Apetit, napsáno s chutí.

Související články

Vaření ve woku

Obsahuje vařené jídlo prospěsné látky?

Jednoznačná odpověď neexistuje. Jisté však je, že pokud chceme dodat svému tělu s jídlem to nejlepší, nestačí suroviny plné živin jen nakupovat či pěstovat. Aby se dostaly do těla, měli bychom se snažit je kulinářskými úpravami také zbytečně neničit. Poradíme vám, jak na to!