Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo
4/5 Počet hodnocení: 8
Do 30 minut Snadné 4

Nutriční hodnoty (celý recept)

Energie 1246 kcal
Bílkoviny 74 g
Sacharidy 106 g
Tuky 55 g
Vláknina 0 g
Uvedené kalorické hodnoty pokrmů jsou pouze orientační a vychází z průměrných hodnot jednotlivých surovin.

Tortilly známe jako moučné placky, ale ve Španělsku tak říkají bramborovým, pomalu propékaným omeletám – jako je tahle.

Suroviny

olej
sůl
pepř
vejce 5 ks
bylinky

Postup

1

Brambory nakrájejte na tenké plátky a asi osm minut povařte (nové loupat nemusíte ). Na oleji osmahněte cibuli pokrájenou na klínky a plátky brambor.

2

Zalijte 5 vejci rozšlehanými se solí a pepřem a zvolna smažte, až vejce ztuhnou. Podávejte s bylinkami, pokrájené na řezy.

Tento recept najdete v magazínu Apetit 2007/4 spolu s mnoha dalšími recepty

Autor: redakce Apetitu

Apetit 2007/4

Komentáře

26.10.2008 18:23
moc dobré, ale tortillu je potřeba dochutit např. česnekovým kořením
05.12.2007 08:49
Recept se nachází v č. 4/07, str.46

Apetit magazín

Jak na to: porcování kuřete
  • Tipy a triky

Jak na to: porcování kuřete

Kuchař, který umí zužitkovat všechno, si zaslouží úctu. Zrovna kuře se dá využít se vším všudy. Než začnete vařit, musíte ho však správně naporcovat. ...

Obchod Apetit

Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč