„Srdíčka jsou naším oblíbeným jídlem, protože na tak malou cenu mají vysoký obsah kvalitních bílkovin,“ prozrazuje o svém oblíbeném skromném receptu autorka kuchařek Kamila Procházková.
Suroviny
Pro 3–4 osoby
Suroviny
Pro 3–4 osoby
Na špízy
Na kaši
Na salát
Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu Zkopírováno
Chybí vám suroviny?
Další recepty nížeNutriční hodnoty
Na recept
- Energie 1680 kcal
- Bílkoviny 74 g
- Sacharidy 150 g
- Tuky 81 g
Postup přípravy
Autor: Redakce, z vydání Apetit 2021/5
Přidat hodnocení
Hodnocení
5,0/5Vytisknout
Sdílet

Recept je z vydání:
Apetit 2021/5
Rozkvetlé květnové číslo, které vychází už 15. 4., se nese v duchu májových lásek a oslav 17. narozenin Apetitu. Přijměte naše pozvání na slavnostní narozeninový oběd a ochutnejte naprosto dechberoucí chiffonový dort, který pro vás upekl sám Josef Maršálek. Své lásce připravte zamilované dezerty, které mohou svou sladkostí směle konkurovat polibkům pod rozkvetlou třešní, či delikátní pokrmy z bílého chřestu. Představíme vám také novou kuchařku Gordona Ramsaye či projekt Skromné jídlo první šéfredaktorky Apetitu Hanky Michopulu, jenž si klade za cíl pomoci samoživitelkám a samoživitelům, kteří jsou ve velmi nelehké situaci. Apetit, napsáno s chutí.