Nová registrace Zapomenuté heslo

Snadné
> 120 min
4,8 (18x)
9. 2. 2017
Zabijačkový guláš dušený v troubě
Apetit
Zabijačkový guláš dušený v troubě
Apetit


Snadné
> 120 min
4,8 (18x)

Zabijačkový guláš dušený v troubě je tradiční zabijačkové jídlo, do kterého se zužitkují především vnitřnosti. Ale také tučnější část plece. Bránice chrání maso před vysušením a během pečení se postupně v guláši rozplyne a dodá mu ještě lepší chuť a tuk. Zabijačkový guláš je nejlepší s plátkem čerstvého chleba.


Nezhasínat obrazovku

Suroviny

4

Nezhasínat obrazovku

Suroviny

4

Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu

Chybí vám suroviny?

Další recepty níže

Nutriční hodnoty

Na 1 porci

  • Energie 532.5 kcal
  • Bílkoviny 44.75 g
  • Sacharidy 16.75 g
  • Tuky 30.5 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

Autor: Redakce Apetit , z vydání Apetit 2012/2

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:

Hodnocení

4,8/5

Hodnocení receptu

4,8/5
(18 hlasů)
5
4
3
2
1

Sdílet

Recept je součástí kolekce

Časopis

Recept je z vydání:

Apetit 2012/2

ČokoládaDomácí zabijačkaVepřový bůčekDokonalé palačinky