Mexické fazole s mletým masem nás naprosto uhranuly. Plnění, balení a pojídání tortill milujeme. Není to sice zrovna elegantní způsob stolování, protože náplň z tortill uniká, ale dobrota je to velká. Pokud milujete plněné tortilly stejně jako my, pak tuto masovou směs s fazolemi musíte vyzkoušet. Recept zvládnete do půl hodiny a během dušení omáčky nachystáte i ostatní suroviny. Zkrátka rychlá večeře, kterou si každý může připravit podle svého.
Suroviny
4
Suroviny
4
Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu Zkopírováno
Chybí vám suroviny?
Další recepty nížeNutriční hodnoty
Na 1 porci
- Energie 365.75 kcal
- Bílkoviny 29.5 g
- Sacharidy 17 g
- Tuky 17 g
Postup přípravy
Autor: Redakce Apetit , z vydání Apetit 2013/8
Přidat hodnocení
Hodnocení
3,5/5Vytisknout
Sdílet
Recept je součástí kolekce

Recept je z vydání:
Apetit 2013/8
Letní zavařeninyDokonalý rib-eye steakOběd s vůní moře5 klasických dezertů z jablekJídla s chlebem