Nová registrace Zapomenuté heslo

> 60 min
4,3 (27x)
18. 7. 2014
Šťavnatá dušená divočina
Pexels.com
Šťavnatá dušená divočina
Pexels.com


> 60 min
4,3 (27x)

Dlouhé a pomalé vaření zjemní tužší kousky zvěřiny; zelenina jí dodá příjemně nasládlou zemitou chuť. Dejte přednost trochu prorostlému masu – libové se snadno převaří a vysuší.


Nezhasínat obrazovku

Suroviny

8

Nezhasínat obrazovku

Suroviny

8

Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu

Chybí vám suroviny?

Další recepty níže

Nutriční hodnoty

Na 1 porci

  • Energie 265.25 kcal
  • Bílkoviny 7.75 g
  • Sacharidy 39.25 g
  • Tuky 3.25 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

  1. 20 nejlepších zvěřinových receptů Jak nakupovat a upravovat zvěřinu

Autor: Redakce Apetit , z vydání Apetit Šťavnatá dušená divočina

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:

Hodnocení

4,3/5

Hodnocení receptu

4,3/5
(27 hlasů)
5
4
3
2
1

Sdílet

Recept je součástí kolekce

Související články

Marek Fichtner

Úspěchy v kuchařských soutěžích potřebujeme! Dáváme tím do světa zprávu, že Česko není jen pivo a knedlík, říká Marek Fichtner

V Česku se znovu chystá prestižní kuchařská soutěž Bocuse d‘Or a pořadatelé připravili několik novinek – mění se termín i místo. „České národní kolo se uskuteční 30. června a 1. července v Karlových Varech a oproti minulému ročníku se také sníží počet soutěžících z deseti na šest,“ říká Marek Fichtner, prezident české akademie Bocuse d’Or a šéfkuchař restaurace Červený Jelen.