Nová registrace Zapomenuté heslo

Snadné
> 60 min
4,1 (24x)
23. 10. 2015
Jelení ragú s ostružinami
Apetit
Jelení ragú s ostružinami
Apetit


Snadné
> 60 min
4,1 (24x)

Vyzkoušejte neotřelou kombinaci jeleního masa, navinulé vinné omáčky a sladkokyselých ostružin. Nemá chybu!


Nezhasínat obrazovku

Suroviny

Pro 6 osob

Nezhasínat obrazovku

Suroviny

Pro 6 osob

Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu

Chybí vám suroviny?

Další recepty níže

Nutriční hodnoty

Na recept

  • Energie 3019 kcal
  • Bílkoviny 244 g
  • Sacharidy 226 g
  • Tuky 76 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

Autor: Redakce Apetit , z vydání Apetit 2014/10

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:

Hodnocení

4,1/5

Hodnocení receptu

4,1/5
(24 hlasů)
5
4
3
2
1

Sdílet

Recept je součástí kolekce

Časopis

Recept je z vydání:

Apetit 2014/10

Dary podzimuCesta z městaMilované řízkyTo nejlepší z ČeskoslovenskaMák a povidlaSladkovodní rybyJelení maso