Pořádný kus masa, rozpálená pánev a pár minut zatajeného dechu, aby to dobře dopadlo. Steaků se nemusíte bát, jejich příprava je rychlá a snadná! Steak z vysokého roštěnce připravený na pánvi je superrychlé jídlo plné bílkovin.
Videorecept
Suroviny
Por 2–3 osoby
Suroviny
Por 2–3 osoby
Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu Zkopírováno
Chybí vám suroviny?
Další recepty nížeNutriční hodnoty
Na recept
- Energie 365 kcal
- Bílkoviny 0 g
- Sacharidy 2 g
- Tuky 40 g
Postup přípravy
- Steakový slovníček aneb Jaké maso je nejlepší na gril? Přední hovězí: jedinečná surovina pro silný vývar, steak i omáčku. Víte, které kusy masa to jsou?
Autor: redakce Apetitu, z vydání Apetit 2019/9
Přidat hodnocení
Hodnocení
4,3/5Vytisknout
Sdílet
Recept je součástí kolekce

Recept je z vydání:
Apetit 2019/9
V září se děti vracejí do školy a dospělí po dovolených zase do práce. Po uvolněné bezstarostnosti léta hledáme recepty na jídla, která nás udrží ve formě i ve shonu všedních dní. Přesně takových je 5 večeří, které poslouží i druhý den jako praktický oběd do krabičky. Řešíme i otázku, jaká jídla vařit dětem a co jim zabalit do školní svačiny. Dětské oči zajisté rozzáří pohled na sladké zázraky z ruky cupcakové královny Lelí, která se s námi podělila o recepty ze své připravované kuchařky. Apetit, napsáno s chutí.