Nová registrace Zapomenuté heslo

Velmi snadné
< 20 min
4,3 (24x)
28. 8. 2020
Steak z vysokého roštěnce
Olive Magazine/Immediate Media
Steak z vysokého roštěnce
Olive Magazine/Immediate Media


Velmi snadné
< 20 min
4,3 (24x)

Pořádný kus masa, rozpálená pánev a pár minut zatajeného dechu, aby to dobře dopadlo. Steaků se nemusíte bát, jejich příprava je rychlá a snadná! Steak z vysokého roštěnce připravený na pánvi je superrychlé jídlo plné bílkovin.


Videorecept


Nezhasínat obrazovku

Suroviny

Por 2–3 osoby

Nezhasínat obrazovku

Suroviny

Por 2–3 osoby

Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu

Chybí vám suroviny?

Další recepty níže

Nutriční hodnoty

Na recept

  • Energie 365 kcal
  • Bílkoviny 0 g
  • Sacharidy 2 g
  • Tuky 40 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

  1. Steakový slovníček aneb Jaké maso je nejlepší na gril? Přední hovězí: jedinečná surovina pro silný vývar, steak i omáčku. Víte, které kusy masa to jsou?

Autor: redakce Apetitu, z vydání Apetit 2019/9

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:

Hodnocení

4,3/5

Hodnocení receptu

4,3/5
(24 hlasů)
5
4
3
2
1

Sdílet

Recept je součástí kolekce

Časopis

Recept je z vydání:

Apetit 2019/9

V září se děti vracejí do školy a dospělí po dovolených zase do práce. Po uvolněné bezstarostnosti léta hledáme recepty na jídla, která nás udrží ve formě i ve shonu všedních dní. Přesně takových je 5 večeří, které poslouží i druhý den jako praktický oběd do krabičky. Řešíme i otázku, jaká jídla vařit dětem a co jim zabalit do školní svačiny. Dětské oči zajisté rozzáří pohled na sladké zázraky z ruky cupcakové královny Lelí, která se s námi podělila o recepty ze své připravované kuchařky. Apetit, napsáno s chutí.