
Studené omáčky ke steaku
Majonéza zaoblí štiplavou ostrost dijonské hořčice a estragon dodá francouzský šarm. Remuláda, jemná a elegantní variace na tatarku, je výborná nejen k masu, ale bude vám chutnat i jen tak na hranolkách. Salsa má úžasnou, lehce nasládlou chuť, přiostřenou chilli papričkou. Ke steaku vedle ní není potřeba už nic dalšího, jen kousek bagety.
Vydání: 2015/11
Autor: redakce Apetitu
Ingredience
- 6 lžic majonézy
- 1 lžíce dijonské hořčice
- 1 lžíce nasekaného estragonu
- mořská sůl a čerstvě mletý pepř
- 6 lžic majonézy
- 1 lžíce kaparů
- 2 lžíce nasekané pažitky
- 1 lžička worcesterské omáčky
- mořská sůl podle chuti
- 1 zelená paprička jalapeño, zbavená semínek a nakrájená nadrobno
- 1 zralé mango, zbavené pecky, oloupané a nakrájené na kostičky
- 2 lžíce nasekaného čerstvého koriandru
- 1/2 malé červené cibule, na plátky
- 8 třešňových rajčátek, nakrájených na čtvrtky
- 1/4 salátové okurky, na malé kostičky
- 2 lžíce olivového oleje
- 1 lžíce limetové šťávy
- sůl podle chuti
HOŘČIČNÝ DIP
REMULÁDA
LATINSKOAMERICKÁ SALSA
Příprava jídla
HOŘČIČNÝ DIP
Promíchejte všechny přísady. Podle chuti solte a opepřete.
REMULÁDA
Promíchejte přísady na remuládu, ochutnejte a případně osolte.
LATINSKOAMERICKÁ SALSA
Promíchejte všechny přísady na salsu a podle chuti osolte.
Přidat komentář