Nová registrace Zapomenuté heslo

Velmi snadné
< 60 min
4,7 (9x)
17. 3. 2020
Zmrzlina s hot cross buns
Apetit
Zmrzlina s hot cross buns
Apetit


Velmi snadné
< 60 min
4,7 (9x)

Hot cross buns jsou jako každé kynuté těsto nejchutnější čerstvé. Další den je můžete rozpéct a zkaramelizované pak vmíchat do zmrzliny, kde krásně křupou...


Nezhasínat obrazovku

Suroviny

Na 1 litr

Nezhasínat obrazovku

Suroviny

Na 1 litr

Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu

Chybí vám suroviny?

Další recepty níže

Nutriční hodnoty

Na recept

  • Energie 4759 kcal
  • Bílkoviny 114 g
  • Sacharidy 296 g
  • Tuky 345 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

Autor: redakce Apetit, z vydání Apetit 2019/4

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:

Hodnocení

4,7/5

Hodnocení receptu

4,7/5
(9 hlasů)
5
4
3
2
1

Sdílet

Recept je součástí kolekce

Časopis

Recept je z vydání:

Apetit 2019/4

Jaro už je konečně tady a dubnový Apetit je plný receptů na svěží a lehká jídla, která vnesou rozmarnou jarní náladu i na váš stůl. Oslavte Velikonoce společně se známými šéfkuchaři a autory kuchařek, kteří se s námi v rubrice Jídlo mého srdce podělili o své oblíbené recepty a navrch přidali i velikonoční vzpomínky, veselé historky a tipy, co dát koledníkům a jak zpracovat vykoledovaná vejce. V oslavě svátků jara pokračujte i o víkendu lehkým menu na neděli a sladkými velikonočními recepty. Pokud si budete chtít po všech velikonočních pochoutkách dát něco nabitého vitaminy, nalistujte si strany plné čerstvého lupení. Hvězdami sezony jsou v dubnu mladé lístky špenátu, polníčku a rukoly, které můžete jíst nejen v salátech, ale i v polévce, těstovinách, jako přílohu k masu, ba dokonce i v lívancích. Apetit, napsáno s chutí