Tagliatelle s klobáskou salsiccia a rajčaty zavání Itálií, létem a pohodou. Ačkoli se toto jídlo často doplňuje bazalkou nebo strouhaným parmazánem, Andrea to nedoporučuje, protože se tak potlačí zajímavá chuť čerstvé klobásky a rajčátek. Recept vyzkoušejte a teprve pak se rozhodněte, jestli příště bazalku a parmazán přidat, či nikoliv.
Suroviny
4
Suroviny
4
Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu Zkopírováno
Chybí vám suroviny?
Další recepty nížeNutriční hodnoty
Na 1 porci
- Energie 611.5 kcal
- Bílkoviny 20.75 g
- Sacharidy 60.5 g
- Tuky 31 g
Postup přípravy
Autor: Redakce Apetit , z vydání Apetit 2011/8
Přidat hodnocení
Hodnocení
4,3/5Vytisknout
Sdílet
Recept je součástí kolekce

Recept je z vydání:
Apetit 2011/8
Na rybáchUvařeno bez vařeníOvocný želé dort