Nová registrace Zapomenuté heslo

Velmi snadné
< 20 min
4,3 (46x)
17. 8. 2016
Tagliatelle s klobáskou salsiccia a rajčaty
Apetit
Tagliatelle s klobáskou salsiccia a rajčaty
Apetit


Velmi snadné
< 20 min
4,3 (46x)

Tagliatelle s klobáskou salsiccia a rajčaty zavání Itálií, létem a pohodou. Ačkoli se toto jídlo často doplňuje bazalkou nebo strouhaným parmazánem, Andrea to nedoporučuje, protože se tak potlačí zajímavá chuť čerstvé klobásky a rajčátek. Recept vyzkoušejte a teprve pak se rozhodněte, jestli příště bazalku a parmazán přidat, či nikoliv.


Nezhasínat obrazovku

Suroviny

4

Nezhasínat obrazovku

Suroviny

4

Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu

Chybí vám suroviny?

Další recepty níže

Nutriční hodnoty

Na 1 porci

  • Energie 611.5 kcal
  • Bílkoviny 20.75 g
  • Sacharidy 60.5 g
  • Tuky 31 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

  1. Jak využít vodu z těstovin

Autor: Redakce Apetit , z vydání Apetit 2011/8

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:

Hodnocení

4,3/5

Hodnocení receptu

4,3/5
(46 hlasů)
5
4
3
2
1

Sdílet

Recept je součástí kolekce

Časopis

Recept je z vydání:

Apetit 2011/8

Na rybáchUvařeno bez vařeníOvocný želé dort