0

Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo

Tagliatelle s bramborami a uzeným lososem

Tagliatelle s bramborami a uzeným lososem
ZDROJ: Apetit
sdílet:

Tagliatelle s bramborami a uzeným lososem

5 / 5. Počet hodnocení: 1
Do 30 minut Velmi snadné 4

Nutriční hodnoty (celý recept)

Energie 2002 kcal
Bílkoviny 78 g
Sacharidy 240 g
Tuky 78 g
Vláknina 7 g
Uvedené kalorické hodnoty pokrmů jsou pouze orientační a vychází z průměrných hodnot jednotlivých surovin.

Že brambory a těstoviny nejdou k sobě? Přesvědčte se o opaku.

Suroviny

brambory 250 g
na kostičky
máslo 40 g
zakysaná smetana 150 ml
uzený losos 150 g
kopr 1 PL
tagliatelle 320 g
čerstvé
sůl
pepř
čerstvě mletý

1 Do osolené vody vsypte 250 g brambor na kostičky a vařte 3–4 minuty. Pak přidejte čerstvé tagliatelle.

2 V pánvi rozpusťte 40 g másla, přimíchejte scezené brambory s těstovinami. Zamíchejte 150 g zakysané smetany, 150 g uzeného lososa, lžíci kopru, sůl a pepř a prohřejte.

Tento recept najdete v magazínu Apetit 2010/7 spolu s mnoha dalšími recepty

Autor: redakce Apetitu

Apetit 2010/7

Apetit magazín

STORY
Jak udržet jídlo (i kuchyni) v suchu a čistu?

Jak udržet jídlo (i kuchyni) v suchu a čistu?

Kuchyně je srdcem domácnosti. Nejenže v ní vznikají veškeré dobroty pro vaše nejmilejší, ale také v ní trávíte poměrně dost času. Aby byl efektivní a veškerá příprava jídla šla doslova od ruky, je potřeba mít ty správné kousky. ...
Jak se pěstuje vanilka vs jak se vyrábí ta syntetická
  • Zajímavosti

Jak se pěstuje vanilka vs jak se vyrábí ta syntetická

Vanilka je surovinou, kterou by bylo při přípravě krémových náplní, tvarohových dortů, pudinků a vanilkových rohlíčků škoda vynechat. Není snad krásnější sladká vůně, která se line z trouby. Často místo pravé vanilky používáme její náhražku...

Obchod Apetit