Nová registrace Zapomenuté heslo

Snadné
< 30 min
3,8 (11x)
9. 3. 2016
Tagliatelle s fenyklem a rokfórem
Apetit
Tagliatelle s fenyklem a rokfórem
Apetit


Snadné
< 30 min
3,8 (11x)

Ovčí plísňový sýr umí s těstovinami divy.


Nezhasínat obrazovku

Suroviny

Nezhasínat obrazovku

Suroviny

Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu

Chybí vám suroviny?

Další recepty níže

Nutriční hodnoty

Na recept

  • Energie 2739 kcal
  • Bílkoviny 90 g
  • Sacharidy 302 g
  • Tuky 120 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

Autor: Redakce Apetit , z vydání Apetit 2010/7

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:

Hodnocení

3,8/5

Hodnocení receptu

3,8/5
(11 hlasů)
5
4
3
2
1

Sdílet

Recept je součástí kolekce

Časopis

Recept je z vydání:

Apetit 2010/7

Těstoviny 100x jinak Zmrzlinový koncert Slavná kuchařka Julie Child

Související články

Yerba_Mate_shutterstock_389234029.jpeg

Kvíz: Čaje nečaje: Nápoje, které klamou názvem, ale potěší chutí i účinky. Jak se v nich vyznáte?

Když se řekne „čaj“, většina z nás si představí šálek horkého nápoje, který zahřeje tělo a potěší duši. Ale co když vám řekneme, že mnohé z těchto nápojů vlastně čajem v pravém smyslu toho slova nejsou? Vítejte ve světě „nečajů“ – nápojů, které se tváří jako klasika, ale s pravým čajem mají společné jen to, že se zalévají horkou vodou a výborně chutnají.