Tento recept vznikl díky naší komunitě a našim čtenářům.
Pokud chcete vyzkoušet raději některý z otestovaných receptů se značkou Garance kvality, ať se líbí – vybíráme pro vás.
Maďarský buditelský spisovatel Jókai pocházel z Komárna a miloval tuhle polévku, nyní zvanou Jókai bableves, která dodnes patří mezi desítku nejoblíbenějších maďarských jídel. Pojďte si ji s námi připravit.
...
Co všechno nakoupíte na farmářských trzích v Maďarsku a jak moc se liší od těch českých? Lokálním tržištěm v maďarském městě Eger vás provede Michaela Romanová, zakladatelka projektu Nalok.
...
K pořádné snídani patří také nápoj. Studený pomerančový džus nemusí každému dělat dobře na žaludek, často volíme mezi kávou a čajem, případně si dáme obojí. Jaký z těchto nápojů je pro tělo prospěšnější? Pojďme se podívat na účinky kofeinu...
Cibulové zavařeniny neboli cibulády se skvěle hodí ke grilovanému nebo pečenému masu. Vydrží několik týdnů a v pěkných skleničkách je můžete rozdávat jako jedlé dárky.
...
První novou kuchařkou roku 2023 je kniha Mleté maso. Novinka z edice Apetit vychází už v únoru a jak název napovídá, je věnována všestrannému využití jedné z velmi oblíbených surovin – mletého masa.
...
Každý březnový den můžete vyhrát předplatné časopisu Apetit a balíček plný výrobků Rio Mare! Co pro výhru udělat? Vařit s tuňákem! Další soutěže pro vás chystají i čtyři oblíbení food blogeři. Ti si pro vás spolu s Rio Mare připravili i...