Tempura jsou kousky zeleniny nebo masa smažené v jemném těstíčku. Tahle dobrota neodmyslitelně patří k japonské kuchyni, původ má ale v Evropě. Recept na těstíčko je velmi jednoduché a ze základních surovin, které má každý doma. Pak už jen stačí namočit do něj špalíčky zeleniny, ryby nebo krevety a osmažit. Naprostá delikatesa, která se jí rukama.
Suroviny
4
Suroviny
4
Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu Zkopírováno
Chybí vám suroviny?
Další recepty nížeNutriční hodnoty
Na 1 porci
- Energie 235 kcal
- Bílkoviny 10.75 g
- Sacharidy 35 g
- Tuky 3.75 g
Postup přípravy
Autor: Redakce Apetit , z vydání Apetit 2007/12
Přidat hodnocení
Hodnocení
4,4/5Vytisknout
Sdílet

Recept je z vydání:
Apetit 2007/12
Prosinec 2007