Nová registrace Zapomenuté heslo

Snadné
< 30 min
4,4 (28x)
29. 7. 2014
Tempura
Apetit
Tempura
Apetit


Snadné
< 30 min
4,4 (28x)

Tempura jsou kousky zeleniny nebo masa smažené v jemném těstíčku. Tahle dobrota neodmyslitelně patří k japonské kuchyni, původ má ale v Evropě. Recept na těstíčko je velmi jednoduché a ze základních surovin, které má každý doma. Pak už jen stačí namočit do něj špalíčky zeleniny, ryby nebo krevety a osmažit. Naprostá delikatesa, která se jí rukama.


Nezhasínat obrazovku

Suroviny

4

Nezhasínat obrazovku

Suroviny

4

Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu

Chybí vám suroviny?

Další recepty níže

Nutriční hodnoty

Na 1 porci

  • Energie 235 kcal
  • Bílkoviny 10.75 g
  • Sacharidy 35 g
  • Tuky 3.75 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

Autor: Redakce Apetit , z vydání Apetit 2007/12

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:

Hodnocení

4,4/5

Hodnocení receptu

4,4/5
(28 hlasů)
5
4
3
2
1

Sdílet

Doporučujeme recept s videem

Vietnamská polévka pho bo
Časopis

Recept je z vydání:

Apetit 2007/12

Prosinec 2007

Související články

cibulové kroužky

Cibulové kroužky: Jak na sladkou a křupavou chuť Ameriky

Sladká chuť cibule obalená v křupavém smaženém těstíčku ponořená do lahodného dipu je něco, čemu se jen těžko odolá. Cibulové kroužky jsou skvělou chuťovkou k pivu i jako občerstvení de luxe ke sledování filmu. Recept na jejich přípravu je snadný, navíc si vystačíte i se skromným obsahem vaší ledničky.