Milujete koláče z křehkého těsta s ovocnou náplní a efektním zdobením? Pak si náš recept na křehké těsto uložte nebo zapište do sešítku. Protože se vám bude hodit v průběhu celého roku. Ať už ho naplníte jahodami, broskvemi, švestkami, jablky, tvarohem, pudinkem nebo ovocnou zavařeninou, vždy bude chutnat výtečně. S našimi recepty a podrobným návodem upečete ty nejkrásnější moučníky babího léta.
Videorecept
Suroviny
Na 1 koláč
Suroviny
Na 1 koláč
Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu Zkopírováno
Chybí vám suroviny?
Další recepty nížeNutriční hodnoty
Na recept
- Energie 3650 kcal
- Bílkoviny 75 g
- Sacharidy 319 g
- Tuky 219 g
Postup přípravy
- Jak na nejlepší ovocný koláč? Zvládnout křehké těsto se hodí. S jeho pomocí snadno vyřešíte oběd, večeři nebo lahodný moučník
Autor: redakce Apetitu, z vydání Apetit 2017/9
Přidat hodnocení
Hodnocení
4,0/5Vytisknout
Sdílet

Recept je z vydání:
Apetit 2017/9
Zářijové číslo Apetitu je plné receptů se sezonní zeleninou a ovocem, která je právě ve vrcholné formě, ale i tipů pro rodiče, jež budou s příchodem nového školního roku řešit, co připravit svým dětem k snídani a svačině. Najdete v něm také recepty na chutné rodinné večeře, návod na výrobu přepuštěného másla a nápady, jak snadno a levně oživit kuchyň. Těšit se můžete také na první lekci školy francouzské cukrařiny s Petrou Stahlovou. Apetit, napsáno s chutí.