Vše hotovo do půl hodiny! Vaření skoro bez tuku
Postup
1
Houby, hořčici, česnek a vývar nechte asi pět minut probublávat v kastrůlku, důležité je, aby se přitom tekutina téměř vyvařila a houby změkly. Mezitím uvařte těstoviny podle návodu, aby zůstaly pevné na skus. Sceďte a promíchejte s houbami, petrželkou a citronovou kůrou. Dochuťte a podávejte.
Krémově
Spolu s houbami přimíchejte deset deka ricotty či jemného tvarohu.
S lilky
Houby vyměňte za jeden lilek, nakrájený na silnější plátky, a množství vývaru zvyšte na 300ml. Povařte s ostatními surovinami, aby byl lilek měkký a vývar odpařený. Pak vše vmíchejte do těstovin.
Krémově
Spolu s houbami přimíchejte deset deka ricotty či jemného tvarohu.
S lilky
Houby vyměňte za jeden lilek, nakrájený na silnější plátky, a množství vývaru zvyšte na 300ml. Povařte s ostatními surovinami, aby byl lilek měkký a vývar odpařený. Pak vše vmíchejte do těstovin.
Tento recept naleznete také v kolekcích:
- Houby v kuchyni: Mega kolekce 116 nejlepších receptů(117 receptů )
Komentáře
zajímavý