Nová registrace Zapomenuté heslo

Pro zkušené
> 60 min
0,0 (0x)
19. 4. 2015
Toastovy chlebík bez miesenia
Toastovy chlebík bez miesenia


Pro zkušené
> 60 min
0,0 (0x)

1. Rozmiešajte mlieko a smotanu s čerstvým droždím a medom, presejte do misy múku a soľ a         premiešajte aby nič v mise neostalo suché inak sa vytvoria hrudky.

2. Cesto prikryjte  a nechajte 10-12 hodín v izbovej teplote kysnúť.

3. Vyklopte cesto na dobre pomúčenú dosku a vložte do podlhovastej formy, ktorá je dobre              vymazaná maslom. Nechajte kysnúť pokiaľ cesto nevykysne cca 2 cm nad formu. To trvá            asi2-3 hod

4. Rozohrejte trúbu na 250°C, chleba do nej vložte a rychle zaparte,( nalejte nahorúci plech asi         150ml vody) Po desiatich minutach znižte teplotu na 220°C a vyberte plech  s vodou po ďaľších 10 minutách znížte na 200°C  Celkom pečte asi 65 min. Potom bochník  vyklopte a nechajte vychladnuť na mriežke. Skladujte v čistej utierke.


Nezhasínat obrazovku

Suroviny

Porce

1

Nezhasínat obrazovku

Suroviny

Porce

1

Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu

Chybí vám suroviny?

Další recepty níže

Nutriční hodnoty

Na 1 porci

  • Energie 3669 kcal
  • Bílkoviny 125 g
  • Sacharidy 580 g
  • Tuky 88 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt