Připravte si lehoučkou jarní pomazánku s Lučinou a medvědím česnekem. Pokud zkomibujete její nadýchanou texturu s křupavým čerstvým pečivem, nová závislost je na světě! Tento recept je úžasně rychlý a jednoduchý. Ani se vám nebude chtít věřit, že něco takhle dobrého může být zároveň zdravé…
Suroviny
krémový sýr
2
bal
Lučina v krabičce 200 g
medvědí česnek (čerstvý)
1
svazek
nasekaný
pažitka
1
svazek
nasekaná
sůl
pepř
čerstvě mletý
pekanové ořechy
nebo vlašské ořechy, opražené
k podávání
Postup
1
Lučinu dejte do misky a prošlehejte.
2
Přimíchejte nasekaný medvědí česnek a pažitku, osolte a opepřete podle chuti a podávejte s čerstvým pečivem, posypané opraženými ořechy.
NĚCO NAVÍC
Pokud neseženete medvědí česnek, můžete ho nahradit zelenou natí jarní cibulky spolu s drceným stroužkem česneku.
Tento recept naleznete také v kolekcích:
- 18 receptů s medvědím česnekem: nejlepší tipy, jak bylinku zpracovat(18 receptů )
- Kopřiva, petrželka a pažitka: 24 receptů, ve kterých hrají prim tyto bylinky (24 receptů )
- Uvařte si 30 rychlých a snadných jarních receptů, které hýří barvami. Potěší vaše oči i žaludek(30 receptů )
- Nejlepší pomazánky a obložené pečivo(33 receptů )