Bruschetta je italský předkrm z plátku opečeného bílého chleba, na kterém je směs z čerstvých rajčat, bazalky a česneku. Chutě i konzistence jsou důmyslně propojené, aby nezasytily, jen lehce navnadily na další chod. Přitom samotný recept je skutečně velmi jednoduchý a podle našeho návodu s ním zazáří i naprostí začátečníci.
Videorecept
Suroviny
6
Suroviny
6
Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu Zkopírováno
Chybí vám suroviny?
Další recepty nížeNutriční hodnoty
Na 1 porci
- Energie 16.83 kcal
- Bílkoviny 0.17 g
- Sacharidy 3 g
- Tuky 0 g
Postup přípravy
Autor: Redakce Apetit , z vydání Apetit 2007/11
Přidat hodnocení
Hodnocení
4,4/5Vytisknout
Sdílet

Recept je z vydání:
Apetit 2007/11
Listopad 2007