Nová registrace Zapomenuté heslo

Velmi snadné
< 30 min
4,4 (71x)
18. 7. 2014
Bruschetta
Apetit
Bruschetta
Apetit


Velmi snadné
< 30 min
4,4 (71x)

Bruschetta je italský předkrm z plátku opečeného bílého chleba, na kterém je směs z čerstvých rajčat, bazalky a česneku. Chutě i konzistence jsou důmyslně propojené, aby nezasytily, jen lehce navnadily na další chod. Přitom samotný recept je skutečně velmi jednoduchý a podle našeho návodu s ním zazáří i naprostí začátečníci.


Videorecept


Nezhasínat obrazovku

Suroviny

6

Nezhasínat obrazovku

Suroviny

6

Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu

Chybí vám suroviny?

Další recepty níže

Nutriční hodnoty

Na 1 porci

  • Energie 16.83 kcal
  • Bílkoviny 0.17 g
  • Sacharidy 3 g
  • Tuky 0 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

Autor: Redakce Apetit , z vydání Apetit 2007/11

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:

Hodnocení

4,4/5

Hodnocení receptu

4,4/5
(71 hlasů)
5
4
3
2
1

Sdílet

Časopis

Recept je z vydání:

Apetit 2007/11

Listopad 2007