Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo
Sendvič s řapíkatým celerem a ořechy
Sendvič s řapíkatým celerem a ořechy
ZDROJ: Apetit
sdílet:

Sendvič s řapíkatým celerem a ořechy

5/5 Počet hodnocení: 4
Do 10 minut Velmi snadné 4

Nutriční hodnoty (celý recept)

Energie 2293 kcal
Bílkoviny 86 g
Sacharidy 203 g
Tuky 104 g
Vláknina 16 g
Uvedené kalorické hodnoty pokrmů jsou pouze orientační a vychází z průměrných hodnot jednotlivých surovin.

Zaplesají nad ním nejen vegetariáni. Náplň se hodí nejen do sendviče, ale také na přípravu chuťovek k pivu a vínu.

Suroviny

housky 4 ks
lze nahradit i dalamánkem k nebo bagetkou
čerstvý (philadelphia, lučina)
nadrobno
pistácie 50 g
nadrobno
řapíkatý celer 1
řapík
sůl
pepř mletý
přepůlené

Postup

1

Oba sýry utřete dohladka. Přidejte vlašské ořechy i pistácie a najemno nakrájený řapíkatý celer. Náplň nechte alespoň hodinu odležet, aby se chutě propojily.

2

Připravenou směsí naplňte pečivo, které můžete ještě proložit listy řapíkatého celeru a ozdobit kuličkami vína.

Tento recept naleznete také v kolekcích:

Tento recept najdete v magazínu Apetit 2011/5 spolu s mnoha dalšími recepty

Autor: redakce Apetitu

Apetit 2011/5

Apetit magazín

AD
Vychutnejte si dokonalý kopeček zmrzliny
  • Zajímavosti

Vychutnejte si dokonalý kopeček zmrzliny

Zmrzlina k létu neodmyslitelně patří, milují ji děti i dospělí. Chladivý kopeček v horkých dnech dokonale osvěží a potěší chuťové buňky. Marks & Spencer si letos opět připravil několik novinek ze světa mraženého osvěžení – a...