Zaplesají nad ním nejen vegetariáni. Náplň se hodí nejen do sendviče, ale také na přípravu chuťovek k pivu a vínu.
Suroviny
housky
4
ks
lze nahradit i dalamánkem k nebo bagetkou
krémový sýr
250
g
čerstvý (philadelphia, lučina)
sýr s modrou plísní
80
g
vlašské ořechy
25
g
nadrobno
pistácie
50
g
nadrobno
řapíkatý celer
1
řapík
sůl
pepř mletý
hroznové víno
hrst
přepůlené
1 Oba sýry utřete dohladka. Přidejte vlašské ořechy i pistácie a najemno nakrájený řapíkatý celer. Náplň nechte alespoň hodinu odležet, aby se chutě propojily.
2 Připravenou směsí naplňte pečivo, které můžete ještě proložit listy řapíkatého celeru a ozdobit kuličkami vína.