Do špenátu lze přidat kromě kopřiv i jiné druhy bylinek. Totéž platí o omáčce. Kdo nemusí kopr, ochutí ji třeba medvědím česnekem.
Suroviny
Porce
Suroviny
Porce
Na omáčku
Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu Zkopírováno
Chybí vám suroviny?
Další recepty nížeNutriční hodnoty
Na 1 porci
- Energie 823 kcal
- Bílkoviny 31.5 g
- Sacharidy 68.25 g
- Tuky 42.5 g
Postup přípravy
Autor: Redakce, z vydání Apetit 2021/4
Přidat hodnocení
Hodnocení
5,0/5Vytisknout
Sdílet
Recept je součástí kolekce

Recept je z vydání:
Apetit 2021/4
Jaro je tu! Dubnový Apetit na váš stůl přinese pestré svěží barvy i rozmanité chutě. Nalaďte se s novým číslem, které je v prodeji už od 11. 3., na jarní notu i na blížící se Velikonoce. Těšit se můžete na staročeské sváteční recepty i netradiční velikonoční dezerty, vejce ve všech podobách, oblíbené pomazánky, jemné jehněčí maso, svěží ředkvičky, lehké rodinné večeře a mnoho další lahodné inspirace. Apetit, napsáno s chutí.