0

Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo

Treska pečená v bylinkách

Treska pečená v bylinkách

3.1/5 Počet hodnocení: 24
Do 20 minut Snadné 2

Nutriční hodnoty (celý recept)

Energie 228 kcal
Bílkoviny 35 g
Sacharidy 5 g
Tuky 7 g
Vláknina 1 g
Uvedené kalorické hodnoty pokrmů jsou pouze orientační a vychází z průměrných hodnot jednotlivých surovin.

Smícháte a zapečete – za deset minut jíte vy i celá rodiny!

Suroviny

treska 2 ks
nebo jiná bílá ryba
rajčatová pasta 2 PL
s kapkou olivového oleje a stroužkem česneku se solí
petrželka 1 PL
čerstvá
sůl
pepř

1Nažhavte gril a mezitím vložte rybu do mělčí zapékací misky. Promíchejte jogurt s pastou a sekanými bylinkami, dochuťte. Přelijte přes filátka.

2Bez obracení grilujte čtyři až pět minut, aby se ryba propekla. Podávejte s tousty nebo topinkami s česnekem a salátem.

Tip
Rybu můžete také zapéct v troubě, jen to trvá o trochu déle – správně propečená ryba se snadno dělí na ,vločky‘.

Komentáře

Anonym

Tento recept mě zachránil, protože nebylo nic k večeři, tak jsem vytáhla z mražáku pangase a dala se do díla. :) místo rajčatové pasty jsem použila zbytek rajčatového protlaku, přidala jsem lísteček libečku, malinko kopru, trošku petrželky a hodně pažitky. Na česnek jsem úplně zapomněla. :) Jako přílohu jsme si dali rýži a náramně jsme si pochutnali...

Apetit magazín