0

Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo

Treska pečená v bylinkách

Treska pečená v bylinkách

3.1/5 Počet hodnocení: 24
Do 20 minut Snadné 2

Nutriční hodnoty (celý recept)

Energie 228 kcal
Bílkoviny 35 g
Sacharidy 5 g
Tuky 7 g
Vláknina 1 g
Uvedené kalorické hodnoty pokrmů jsou pouze orientační a vychází z průměrných hodnot jednotlivých surovin.

Smícháte a zapečete – za deset minut jíte vy i celá rodiny!

Suroviny

treska 2 ks
nebo jiná bílá ryba
rajčatová pasta 2 PL
s kapkou olivového oleje a stroužkem česneku se solí
petrželka 1 PL
čerstvá
sůl
pepř

1Nažhavte gril a mezitím vložte rybu do mělčí zapékací misky. Promíchejte jogurt s pastou a sekanými bylinkami, dochuťte. Přelijte přes filátka.

2Bez obracení grilujte čtyři až pět minut, aby se ryba propekla. Podávejte s tousty nebo topinkami s česnekem a salátem.

Tip
Rybu můžete také zapéct v troubě, jen to trvá o trochu déle – správně propečená ryba se snadno dělí na ,vločky‘.

Komentáře

Anonym

Tento recept mě zachránil, protože nebylo nic k večeři, tak jsem vytáhla z mražáku pangase a dala se do díla. :) místo rajčatové pasty jsem použila zbytek rajčatového protlaku, přidala jsem lísteček libečku, malinko kopru, trošku petrželky a hodně pažitky. Na česnek jsem úplně zapomněla. :) Jako přílohu jsme si dali rýži a náramně jsme si pochutnali...

Apetit magazín

Obchod Apetit

Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
549 Kč
439 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč