Nová registrace Zapomenuté heslo

Snadné
< 30 min
3,5 (35x)
16. 3. 2020
Tuňákové placičky se salátkem
Apetit
Tuňákové placičky se salátkem
Apetit


Snadné
< 30 min
3,5 (35x)

Příprava jídla pro jednoho se v mnoha ohledech liší od klasického rodinného vaření. Jak ji plánovat, čím se vybavit a co vlastně vařit, se dozvíte v Kuchařce pro singles z Edice Apetit! Názorným příkladem jsou i tyto tuňákové placičky se salátkem...


Nezhasínat obrazovku

Suroviny

Pro 1 osobu

Nezhasínat obrazovku

Suroviny

Pro 1 osobu

Zálivka na salát

Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu

Chybí vám suroviny?

Další recepty níže

Nutriční hodnoty

Na recept

  • Energie 584 kcal
  • Bílkoviny 39 g
  • Sacharidy 54 g
  • Tuky 25 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

Autor: redakce Apetitu, z vydání Apetit 2019/4

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:

Hodnocení

3,5/5

Hodnocení receptu

3,5/5
(35 hlasů)
5
4
3
2
1

Sdílet

Recept je součástí kolekce

Časopis

Recept je z vydání:

Apetit 2019/4

Jaro už je konečně tady a dubnový Apetit je plný receptů na svěží a lehká jídla, která vnesou rozmarnou jarní náladu i na váš stůl. Oslavte Velikonoce společně se známými šéfkuchaři a autory kuchařek, kteří se s námi v rubrice Jídlo mého srdce podělili o své oblíbené recepty a navrch přidali i velikonoční vzpomínky, veselé historky a tipy, co dát koledníkům a jak zpracovat vykoledovaná vejce. V oslavě svátků jara pokračujte i o víkendu lehkým menu na neděli a sladkými velikonočními recepty. Pokud si budete chtít po všech velikonočních pochoutkách dát něco nabitého vitaminy, nalistujte si strany plné čerstvého lupení. Hvězdami sezony jsou v dubnu mladé lístky špenátu, polníčku a rukoly, které můžete jíst nejen v salátech, ale i v polévce, těstovinách, jako přílohu k masu, ba dokonce i v lívancích. Apetit, napsáno s chutí