Lahodné tvarohové knedlíčky – mimochodem skvělé i jen tak se skořicovým cukrem – doplní čokoládová omáčka přinejmenším stejně dobře jako čerstvé ovoce.
Suroviny
Pro 4–6 osob
Suroviny
Pro 4–6 osob
Na čokoládovou omáčku
Na obalení (nemusí být)
Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu Zkopírováno
Chybí vám suroviny?
Další recepty nížeNutriční hodnoty
Na recept
- Energie 2912 kcal
- Bílkoviny 160 g
- Sacharidy 271 g
- Tuky 128 g
Postup přípravy
Autor: Redakce, z vydání Apetit 2021/11
Přidat hodnocení
Hodnocení
3,3/5Vytisknout
Sdílet

Recept je z vydání:
Apetit 2021/11
Sychravé podzimní dny přímo vybízejí k tomu, abychom vařili jídla, která nás zahřejí na těle i na duchu. Přesně takové recepty jsme si pro vás připravili do listopadového čísla Apetitu. Na co se můžete na stránkách nového vydání těšit? Čekají vás poctivé husí hody, voňavá jídla z trouby i z pomalého hrnce, která vás doslova pohladí. Nechybí ani nové dýňové recepty, které budete vařit zas a znova (přísaháme!). Společně se zahřejeme čerstvým zázvorem a život si osladíme vaflemi. Jana Florentýna Zatloukalová vás nechá nahlédnout do své nové kuchařky Merendy v zástěře a šéfcukrář Café Imperial Daniele Combi vás krok za krokem provede přípravou dechberoucího dezertu Caramelia. A kam se vydáme na toulky? Tentokrát do překrásného Švýcarska. Už se těšíte? Apetit, napsáno s chutí. Listopadové číslo Apetitu je v prodeji od 14. 10.