Nová registrace Zapomenuté heslo

Velmi snadné
< 30 min
4,0 (14x)
29. 5. 2019
Veganské těstoviny carbonara
Apetit
Veganské těstoviny carbonara
Apetit


Velmi snadné
< 30 min
4,0 (14x)

Bob zahradní dodá pokrmu proteiny, vlákninu a vitaminy skupiny B.


Nezhasínat obrazovku

Suroviny

Pro 2 osoby

Nezhasínat obrazovku

Suroviny

Pro 2 osoby

NA OMÁČKU

Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu

Chybí vám suroviny?

Další recepty níže

Nutriční hodnoty

Na recept

  • Energie 1327 kcal
  • Bílkoviny 56 g
  • Sacharidy 139 g
  • Tuky 60 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

Autor: redakce Apetitu, z vydání Apetit 2018/6

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:

Hodnocení

4,0/5

Hodnocení receptu

4,0/5
(14 hlasů)
5
4
3
2
1

Sdílet

Recept je součástí kolekce

Časopis

Recept je z vydání:

Apetit 2018/6

Užijte si s námi začátek léta! Červnové vydání Apetitu, na jehož obálce září legendární jahodový dort Fraisier, vychází už 16. 5.! Vydejte se s námi na gurmánskou cestu po Evropě a nechte se okouzlit místními specialitami. Také si nezapomeňte vychutnat sladké červené jahody v mnoha podobách nebo neokoukané kedlubny v lahodném originálním pojetí. Nové číslo také odhalí dlouho očekávané výsledky soutěže o nejlepší cheesecake! A samozřejmě v něm nechybí ani velký průvodce 8. ročníkem Apetit pikniku, který se koná už 16. 6. v pražské Grébovce. Nalaďte se s námi na piknikovou atmosféru a přijďte se za námi podívat! Apetit, napsáno s chutí.

Související články

Největší veganský food festival: dva dny ohleduplného hodování

Už v sobotu 10. září začne osmý ročník Veganských hodů Bratislava, který každoročně přináší to nejlepší z rostlinné stravy na Slovensku. Návštevníci tak poznají kvality veganské kuchyně, která je ohleduplná k zvířatům a zároveň pomáhá významně zmírnit postup klimatických změn.

Veganské hody Bratislava se budou konat od soboty 10. do neděle 11. září v prostorách Staré tržnice a přilehlého náměstí. V sobotu už od 10:00 začne "rozehřívací" část v podobě veganského streetfoodu na náměstí a od 18:00 se akce rozběhne naplno, otevřením bran Staré tržnice. Večer návštěvníky přivítá téměř 30 stánků s nabídkou veganských specialit od ověřených restaurací, začínajících projektů, ale i od kuchařských talentů, které budou soutěžit v anketě o nejlepší kuchyni. Těšit se však můžete i na přednášky o kosmetice netestované na zvířatech, kampaních za zastavení kožešinového chovu či cirkusů, ale i inspirativní kuchařské show autorů a autorek prominentních kuchařek. 

Stejně jako v minulosti je vstup na akci zdarma. Brány festivalu se otevřou nejen pro lidi vyhledávájící udržitelné a ohleduplné alternativy, ale i zvědavce, pro které je veganská kuchyně stále velkou neznámou. 

Veganské hody Bratislava 2016, Stará tržnica, 10. - 11. 9., začátek programu v sobotu od 18:00.
Více informací na www.veganskehody.sk nebo na Facebooku.