Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo
Vejce v bramboráku
ZDROJ: Apetit
sdílet:
2.8/5 Počet hodnocení: 4
Do hodiny Velmi snadné 2

Nutriční hodnoty (celý recept)

Energie 1076 kcal
Bílkoviny 49 g
Sacharidy 89 g
Tuky 54 g
Vláknina 6 g
Uvedené kalorické hodnoty pokrmů jsou pouze orientační a vychází z průměrných hodnot jednotlivých surovin.

Sytá snídaně, pikantní oběd nebo vynikající večeře!

Suroviny

cibule 150 g
nakrájená nadrobno
nahrubo nastrouhané
máslo 1 PL
nastrouhaný
vejce 2 ks
Na rajčatovou salsu
jarní cibulka 1 ks
červená, nasekaná
petrželka 1 hrst
nasekaná
citronová šťáva

1 Zahřejte troubu na 220 °C.

2 Cibuli a brambory opečte společně na másle v pánvi dozlatova. Posypte čedarem a navrch rozklepněte vejce. V zahřáté troubě pečte, aby bílky zatuhly.

3 Podávejte s rajčatovou salsou: Oloupejte rajčata a nakrájejte je nadrobno. Přidejte k nim pokrájenou jarní cibulku, nasekanou červenou chilli papričku a hrst nasekané hladkolisté petrželky. Můžete zakápnout citronovou šťávou.

Tento recept najdete v magazínu Apetit 2012/4 spolu s mnoha dalšími recepty

Autor: redakce Apetitu

Apetit 2012/4

Apetit magazín

Jak uvařit dokonalou rýži basmati, po které nepřiberete
  • Tipy a triky

Jak uvařit dokonalou rýži basmati, po které nepřiberete

Rýže basmati vyniká svými dlouhými zrny a aromatickou chutí, podobně jako rýže jasmínová. Roste v podhůří Himálaje, kde jí místní podmínky dodávají jedinečné aroma. Skvěle doprovodí indické pokrmy, nemusíte se však ostýchat uvařit ji i ke...

Obchod Apetit

Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
339 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč