Ke svátkům jara prostě patří stylová ozdoba stolu a zákusek v jednom. My jsme se rozhodli pro recept na velikonočního zajíčka. Toto snadné a rychlé šlehačkové těsto ale stejně dobře pasuje do formy na beránka nebo na bábovku.
Suroviny
do forem o objemu 1,5 l
Suroviny
do forem o objemu 1,5 l
Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu Zkopírováno
Chybí vám suroviny?
Další recepty nížeNutriční hodnoty
Na recept
- Energie 4013 kcal
- Bílkoviny 95 g
- Sacharidy 548 g
- Tuky 156 g
Postup přípravy
Autor: redakce Apetitu, z vydání Apetit 2009/4
Přidat hodnocení
Hodnocení
4,4/5Vytisknout
Sdílet
Recept je součástí kolekce

Recept je z vydání:
Apetit 2009/4
Duben 2009