Zajíček má oproti klasickému beránkovi hned několik výhod. Protože je malý, nemusí se o něj koledník s nikým dělit, navíc si ho každý může při zdobení vylepšit podle chuti.
Suroviny
Na 3-4 zajíčky (podle velikosti formy)
Suroviny
Na 3-4 zajíčky (podle velikosti formy)
Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu Zkopírováno
Chybí vám suroviny?
Další recepty nížeNutriční hodnoty
Na recept
- Energie 3310 kcal
- Bílkoviny 84 g
- Sacharidy 468 g
- Tuky 115 g
Postup přípravy
Autor: Redakce Apetit , z vydání Apetit 2013/4
Přidat hodnocení
Hodnocení
4,2/5Vytisknout
Sdílet
Recept je součástí kolekce

Recept je z vydání:
Apetit 2013/4
Veselé VelikonoceSladkosti pro koledníkyJaro má zelenou!Jedlé dekorace