0

Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo

Vepřová pečínka na růžovém víně

Vepřová pečínka na růžovém víně

Zatím nehodnoceno
Více než hodinu Velmi snadné Pro 6 osob

Nutriční hodnoty (celý recept)

Energie 4078 kcal
Bílkoviny 217 g
Sacharidy 145 g
Tuky 288 g
Vláknina 1 g
Uvedené kalorické hodnoty pokrmů jsou pouze orientační a vychází z průměrných hodnot jednotlivých surovin.

Jemnou libovou pečínku skvěle doplňují nadýchané karlovarské knedlíčky

Suroviny

olivový olej 3 PL
sůl
pepř
čerstvě mletý
vepřové maso 1 kg
vepřová pečeně bez kosti
česnek 10 stroužků
neoloupaný
cibule červená 6 ks
na čtvrtky
vývar zeleninový 250 ml
tymián 5 snítek
máslo 150 g
studené

1 V pekáčku rozehřejte olej. Maso osolte, opepřete a opečte ze všech stran. Vyjměte, vsypte česnek, cibulky a krátce opečte. Do pekáčku vlijte víno, vývar, vraťte maso, přidejte tymián, zakryjte alobalem a dejte do trouby vyhřáté na 100°C. Pečte 6 hodin doměkka.

2 Pak maso vyjměte a výpek sceďte, tymián vyhoďte (nebo jej použijte na ozdobení). Výpek v případě potřeby svařte a poté jej zahustěte máslem. Vraťte do něj cibulky, česnek a maso nakrájené na plátky.

Tento recept najdete v magazínu Apetit 2019/6 spolu s mnoha dalšími recepty

Autor: redakce Apetitu

Apetit 2019/6

Apetit magazín

Obchod Apetit

Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
549 Kč
439 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč