Nová registrace Zapomenuté heslo

Snadné
> 60 min
4,5 (35x)
18. 7. 2014
Vepřová panenka v mléce a lepenice
Apetit
Vepřová pečínka v mléce
Apetit


Snadné
> 60 min
4,5 (35x)

Tenhle způsob přípravy masa je rozšířený ve Francii nebo v Itálii, objevuje se ale i ve starých českých kuchařkách. Maso zůstane díky mléku krásně šťavnaté a chuťově získá úplně nový rozměr!


Nezhasínat obrazovku

Suroviny

4

Nezhasínat obrazovku

Suroviny

4

Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu

Chybí vám suroviny?

Další recepty níže

Nutriční hodnoty

Na 1 porci

  • Energie 470 kcal
  • Bílkoviny 49.5 g
  • Sacharidy 7 g
  • Tuky 31 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

Autor: Redakce Apetit , z vydání Apetit 2006/5

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:

Hodnocení

4,5/5

Hodnocení receptu

4,5/5
(35 hlasů)
5
4
3
2
1

Sdílet

Časopis

Recept je z vydání:

Apetit 2006/5

Květen 2006