Nová registrace Zapomenuté heslo

Snadné
> 60 min
4,2 (17x)
3. 1. 2017
Vepřová saltimbocca
Apetit
Vepřová saltimbocca
Apetit


Snadné
> 60 min
4,2 (17x)

Proslulé italské řízečky ("skočdohubky") se šunkou a šalvějí by měly být z telecího masa, ale ve všední den si je klidně můžete připravit i z vepřového. 


Nezhasínat obrazovku

Suroviny

Pro 4 osoby

Nezhasínat obrazovku

Suroviny

Pro 4 osoby

Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu

Chybí vám suroviny?

Další recepty níže

Nutriční hodnoty

Na recept

  • Energie 5189 kcal
  • Bílkoviny 522 g
  • Sacharidy 126 g
  • Tuky 276 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

Autor: redakce Apetitu, z vydání Apetit 2016/1

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:

Hodnocení

4,2/5

Hodnocení receptu

4,2/5
(17 hlasů)
5
4
3
2
1

Sdílet

Recept je součástí kolekce

Časopis

Recept je z vydání:

Apetit 2016/1

Představíme vám nejnovější kulinářské trendy a jídla, která budete chtít vařit po celý rok. Na tu nejlepší oslavu roku potřebujete jen tři věci: skvělé jídlo, kvalitní pití a příjemnou společnost. První dvě zařídíme my a naše recepty, ta třetí už je na vás! Nahlédneme do skandinávské kuchyně, která se nyní těší oblibě po celém světě. S naším severským menu pochopíte proč. Z chladného severu přeletíme do slunečného Mexika. O své oblíbené recepty se s námi podělila usměvavá Alondra Maldonado.  

Související články

waleed-baloch-pzmIDZryioA-unsplash.jpg

Zahrada na balkoně: Pěstujte bylinky, hrášek, rajčata, batáty i jahody. Je to snazší, než byste mysleli

Bydlíte v bytě, ale rádi byste pěstovali brambory, pažitku nebo cukety? Nezoufejte! Proměňte svůj balkon v zelenou oázu plnou čerstvých bylinek, domácí zeleniny nebo šťavnatých jahod. I na malém prostoru můžete vypěstovat chutné plody a aromatické bylinky, které obohatí vaše pokrmy a přinesou radost z vlastní úrody. Tak neváhejte – zahradnictví a tržnice přetékají sazenicemi!