Recept, který můžete obměňovat donekonečna podle toho, jaké lupení, zeleninu, sýry a maso máte zrovna
po ruce. V naší barevné verzi se s ním můžete klidně i těšit do plavek!
Suroviny
hrášek
50
g
čerstvý nebo mražený
sůl
pepř
čerstvě mletý
krémový sýr
2
PL
čerstvý
citron
1
ks
tortilla
1
ks
může být špenátová či jinak ochucená
čedar
2
plátky
baby špenát
1
hrst
šunka krůtí
50
g
či krůtí maso, uvařená a nakrájené na pltáky
ředkvičky
3
ks
na plátky
Postup
1
Hrášek uvařte ve vroucí osolené vodě doměkka, trvá to asi 5 minut. Pak ho prolijte studenou vodou, nechte okapat a vychladnout. Potom ho vidličkou rozmačkejte nahrubo.
2
Pak ho prolijte studenou vodou, nechte okapat a vychladnout. Potom ho vidličkou rozmačkejte nahrubo.
3
Rozmačkaný hrášek smíchejte s čerstvým sýrem, ochuťte trochou najemno nastrouhané citronové kůry a vymačkané šťávy, osolte a opepřete. Vzniklou směsí potřete tortillu, naplňte ji ostatními surovinami a stočte do wrapu.